bij geen ijs 06 13926356

IJsclub Ons Genoegen

De ijsbaan is:

Gesloten!

Als onze ijsbaan open gaat kunt u dit hier lezen.

Het hele jaar zijn er  activiteiten in ons club gebouw voor jong en oud.

WORDT LID

IJsclub "Ons Genoegen" vindt u in de dorpskern IJssellaan-Lageweg van de gemeente Ouderkerk a/d IJssel in de gemeente Krimpenerwaard. Wij zijn een vereniging die, naast het schaatsseizoen, veel activiteiten organiseert voor haar leden, klein en groot het hele jaar door. Ons adres is: IJssellaan 38a, postcode 2935 CW te Ouderkerk aan den IJssel. Iets op deze website  plaatsen? Stuur dan een e-mail naar: webmaster@ijsclubonsgenoegen.nl

Skeeler avondvierdaagse

Skeeleren in de Krimpenerwaard 2016

16e Skeeler(skate) avondvierdaagse in de Krimpenerwaard over afstanden van resp. 5, 10 en 20 km. Inschrijven vanaf 18:30 uur. Start tussen 19:00 en 19:30 uur. Er wordt gereden op de dinsdagavonden.

1E AVOND; 3 MEI: STOLWIJK,  IJSCLUBGEBOUW, NIJVERHEIDSWEG.

2E AVOND; 10 MEI: LEKKERKERK IJSCLUBGEBOUW, WEIDELAAN 55.

3E AVOND; 17 MEI: OUDERKERK IJSCLUBGEBOUW, IJSSELLAAN 38a, LAGEWEG

4E AVOND;  24 MEI: SCHOONHOVEN,  SCHOONHOVENS COLLEGE  “INGANG” ’S HEERENBERGSTRAAT.

5E AVOND;  31 MEI: AMMERSTOL, IJSCLUBGEBOUW, SPORTLAAN 23

Inschrijfgeld voor minimaal 4 avonden, incl. herrinnering:  route 5 km €. 5,00 p.p., 10 en 20 km € 7,00 p.p.

Er is ook de mogelijkheid om één avond deel te nemen.

Inschrijfgeld per avond, inclusief herrinnering en ongeacht de afstand:  voor kinderen t/m 12 jaar €. 2,00 p.p. en vanaf 13 jaar  € 3,00 p.p.

Knie-, pols- en elleboogbescherming, alsmede helm, niet verplicht, doch wordt sterk aanbevolen!

ORGANISATIE DISTRICT KRIMPENERWAARD, overkoepelend orgaan van IJsverenigingen in de Krimpenerwaard.

Je kan ook hier kijken op Facebook voor meer informatie: skeeleravondvierdaagse

IJsclub

Wedstrijdagenda